تعرضت لمشكلة مع زوجى ورضانى ولكن اتذكر واعيش حالة حزن على فترات فذهبت لطبيب نفسى ف كتب 10escito لكن مش عايزةاخده ما تاثير هذا الدواء

icon 9 سبتمبر 2015
تعرضت لمشكلة مع زوجى ورضانى ولكن اتذكر واعيش حالة حزن على فترات فذهبت لطبيب نفسى ف كتب 10escito لكن مش عايزةاخده ما تاثير هذا الدواء

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ديفيد جورج مشرقي
معالج نفسي
هذا الدواء مضاد للاكتئاب، يزيل أعراض الاكتئاب ويعيد مزاجك لطبيعته