بحس بقبضه في قلبي وصدري ومابقدرش اخد نفسي واعصابي بتسيب وجسمي بيرتعش وبحس بهبوط ودوخه وقلق وارتباك واحياننا تختفي هذي الاعراض وبحس اني مش مرتاح وزهقان ومزاجي مش كويس وبحس بخوف

icon 31 مارس 2017
بحس بقبضه في قلبي وصدري ومابقدرش اخد نفسي واعصابي بتسيب وجسمي بيرتعش وبحس بهبوط ودوخه وقلق وارتباك واحياننا تختفي هذي الاعراض وبحس اني مش مرتاح وزهقان ومزاجي مش كويس وبحس بخوف

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
الحاله النفسيه واضحه العلاج متوفر