انا كنت شعرت مرة بانجذاب نحو و شعرت بانجذاب نحو رجل و لكني لا ادري من

icon 29 أبريل 2017
انا كنت شعرت مرة بانجذاب نحو امراة و شعرت بانجذاب نحو رجل و لكني لا ادري من الاول فهل تفرق في تحديد ميولي الجنسية..شعرت انجذاب لمن الاول؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي اسماعيل
معالج نفسي
احيانا بيحصل اختلاط في ترجمة المشاعر، واحيانا بتكون مجرد ان ممتنة ، خاصة في السن ده لان المنطقة المسئولة عن النضج العاطفي والمشاعر بتكون لسة في مراحل النمو، بس طبعا ارتباك المشاعر ده هيخليكي عرضة الاكتئاب اكتر من غيرك، يفضل اللجوء للطبيب المختص هتستفادي كتير د. مي اسماعيل
طاقم الطبي
الانجاذاب الدائم لنفس الجنس او الجنس الاخر هو المهم وقد يحدث انجذاب للجنسين