محمد 21 سنه 8 منهم بنتحر يوميا

icon 3 فبراير 2022
انا علي وشك الانتحار او الجنون بعد 8 سنين دمار نفسي انا حالتي مش هتتوصف بكلمتين ولا عندي سؤال أساله غير " ليه " حتي معنديش القدره الماليه اروح لدكتور اتعالج كل اللي طالبه الاقي حد يساعدني مش عشاني بس عشان انا مسؤول من ناس في رقبتي

إجابات الأطباء على السؤال

د. صفاء محمود
معالج نفسي
اهلا بحضرتك يمكننا التواصل ولكن تواصل اولا مع الموقع لنري كيفيه التواصل بالصوت انت تحتاج الي علاج قوي وسريع