انا محتاجه دكتور نفسي

icon 17 يناير 2020
انا دايما بتخيل ناس مش موجودة حولي ودا معايا بقاله سنين وسنين وعملالهم قصص وحوارات ودايما عايشه فيها حتي مبقعدش مع اهلي عشان اعيش في عالمي الافتراضي واصحي بالليل اكلم نفسي

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
يجب ان توقفي هذا وان لم تتمكني تراجعي الطبيب النفسي

تعليقات الزائرين

صلاح احمد صلاح احمد

عندي نفس المشكلة تماما بقيت بكره الواقع ومبقتش بطلع بره اوضي ومبقعدش مع اهلي وكل يومين او اكتر القصة بتتغير وبتخيل ناس تاني خالص زي مثلا اني قريت عن البرمجة وحبيت اتعلمها وكدة عشان اقفل المواقع الفاسدة لقيت نفسي حاطط ايدي ع الفأرة وبعمل قصة عن الموضوع اللي لسه قريه واصلا لسه مخلصتش قرايه وبعدين اسيب الكمبيوتر وانام واعمل بقا القصة كاملة. وبفرح بالقصص دي لان مكانتي ف القصة بتكون احسن من الواقع تماما. الموضوع ده بقالة معايا حوالي شهرين او ثلاثة اشهر. ممكن اعرف السبب؟ وهل لازم اروح لطبيب نفسي؟

icon 18 مارس 2020