انا بقيت عصبيه بشكل غير طبيعي وبقيت ببكي من اقل حاجه والكل بقي يبعد عني بسبب عصبيتي وتقريبا مبنمش من كتر التفكير

icon 12 يونيو 2019
انا بقيت عصبيه بشكل غير طبيعي وبقيت ببكي من اقل حاجه والكل بقي يبعد عني بسبب عصبيتي وتقريبا مبنمش من كتر التفكير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ايمن عرقسوسي
الطب النفسي
تحتاجين لتعلم مهارات التعامل مع الضغوط النفسية ومن ثم ممارسة العادات الصحية وتنميه المهارات الاجتماعية وهذا يهدئ من حياة الانسان والتدرب على مماسة الاسترخاء والتفكر الارتقائي مفيد جدا في تحسين الشخصيات العصبية التشخيص الدقيق مهم أنصحك بمراجعة اقرب طبيب ومعالج نفسي.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا بقيت عصبيه جدا ع اتفه الأمور وبزعق ديما ولو في أيدي حاجة ي أما بكسرها أو برميها وبحس في زي نار أو حرقان كدا ف قفصي الصدري خصوصا لو الموقف مدايقني ومعرفتش ارد أو اخد حقي مثلا مع اهلي ف البيت اعمل اي؟

icon 26 أبريل 2022