حاسس ان بطني ماسكه كدا وبييجي تقلص خفيف اوي ومش قادر اكل ومش عايز اكل حجات دسمه ايه السبب

icon 10 أكتوبر 2018
حاسس ان بطني ماسكه كدا وبييجي تقلص خفيف اوي ومش قادر اكل ومش عايز اكل حجات دسمه ايه السبب

إجابات الأطباء على السؤال

عليك مراجعة اختصاصي في امراض الجهاز الهضمي للفحص السريري واجراء اللازم

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل

عليك مراجعة اختصاصي في امراض الجهاز الهضمي للفحص السريري واجراء اللازم