انا عندى ديدان دبوسية ايه اكتر علاج فعال وازاى احمى نفسى من الاصابة مرة تانية وكمان انا بشعر ان الديدان بتدخل المنطقة االتناسلية والبولية هل ده بيسبب اضرار على علم انى لست متزوجة

icon 20 سبتمبر 2013
انا عندى ديدان دبوسية ايه اكتر علاج فعال وازاى احمى نفسى من الاصابة مرة تانية وكمان انا بشعر ان الديدان بتدخل المنطقة االتناسلية والبولية هل ده بيسبب اضرار على علم انى لست متزوجة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
العلااج فعال في جميع الحالات لكن يجب اعادة الجرعه بعد اسبوعين.....