سلسل البول الليلى فى عمر27 سنة

icon 23 أغسطس 2022
اعانى من سلسل البول الليلى منذ الصغر وانا فتاة عمرى 27 سنة ولا يوجد اى مرض عضوى لدى والطبيب وصفلى imipramine عمل مفعول فترة وبعد كدا رجعت المشكلة تانى ولم يعد له اى تاثير وانا هتجوز قريبا بعد شهور ومش لاقيه حل وسبب لى مشكلة نفسية وخوف رهيب ومش لاقية علاج ممكن حل لو سمحتو

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فراس رياض رحمه
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
اولا يجب دراسة الجهاز البولي وتحليل البول وبعدها يمكن اخذ نصائح بالعلاج الشرطي وستتحسن الحاله تدريجيا وافيني على الخاص بعد التحليل