قبل 4 سنوات اصبت بجلطه في ساقي واستخدمت اسبرين وابر لمده 14 يوم واسبرين استمريت عليه الى قبل شهر تقريبا عادت الجلطه نفس المكان بشكل اخف واعطوني حبوب إليكو يس مرتين في اليوم

icon 21 يناير 2019
قبل 4 سنوات اصبت بجلطه في ساقي واستخدمت اسبرين وابر لمده 14 يوم واسبرين استمريت عليه الى قبل شهر تقريبا عادت الجلطه نفس المكان بشكل اخف واعطوني حبوب إليكو يس مرتين في اليوم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد علاء الدين جميل
جراحة الأوعية الدموية
حضرتك ممكن نشوف الدوبلكس الجديد ثم غالبا حضرتك هتمشي علي دوا سيولة مدي الحياة