انا عملت ايكو من اشهر ورسم قلب كان فيه سرعة فى ضربات القلب وصعوبة فى ا

icon 8 سبتمبر 2011
انا عملت ايكو من 6 اشهر ورسم قلب كان فيه سرعة فى ضربات القلب وصعوبة فى التنفس بس مطلعش فيه حاجة لاكن دلوقتى بقى بيجيلى ضربة قوية متكرره فى قلبى لما افرح جامد او اتنرفز او اعمل مجهود مفاجىء هل اروح اعمل ايكو تانى ولا ايه سببها ارجو ان تطمنى انا عندى 17 سنة ؟؟ وشكرا جزيلا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
بما أن الفحص الطبي السريري والفحوصات الخاصة لم تكشف عن وجود أي خلل عضوي، فقد لا تكون سوى ضربات هاجنة حميدة لا تستحق القلق، ولا تستوجب أي علاج، كل ما هو مطلوب تقليل تناول المنبهات وتجنب الانفعالات قدر المستطاع وتدريجياً ستتلاشى

تعليقات الزائرين

زائر زائر

السلام عليكم عندي ٣٧ سنة عملت إيكو للقلب وكل شي سليم و لكن من فترة لفترة أحس برعشة قلب لا استطيع أن أشرحها بصراحة فأخاف منها و تزداد ضربات قلبي و تتكرر أكثر أثناء الدورة الشهرية. فما سبب هذه الحالة علما أنني أخاف منها جداً.

icon 1 مايو 2021
زائر زائر

انا أعانى من الم فى صدرى وجعنى ودوخة جامده اوي من شهور وعملت اشاعه ايكو ورسم قلب وطلع تمام

icon 13 أكتوبر 2023