كنت اخدهرمون التروكسين لمده ونصف وسولبيردلمده سنتين وتركت التروكسين فج

icon 21 نوفمبر 2015
كنت اخدهرمون التروكسين لمده سنه ونصف وسولبيرد20لمده سنتين وتركت التروكسين فجاه فى رمضان لظروف الصيام وسحبت الكرتوزن الان اعانى سقوط رهيب فى شعرى السبب اريد ان اعرف نفسيتى 0

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد بشير محمد
الغدد الصماء
ترك هذه الادوية يشكل خطرا على حياتك راجع الطبيب

تعليقات الزائرين

رانيا اسماعيل رانيا اسماعيل

عاوزه اوقف التروكسين نهائي وعمله عمليه استئصال للغده متزوجه ولدى 3اطفال وباخده بقالى4سنين واكتر

icon 8 مارس 2020