مرض السكر من النوع الاول

icon 14 فبراير 2023
السلام عليكم انا عندي سكر من النوع الأول من ١٤ سنه تقريبا من حوالي أسبوعين كان السكر عالي 412 شعرت احساس غريب زي عدم تركيز بسيط وانا في المواصلات احساس مش مريح واخدت الأنسولين بعد فتره صغيرة حسيت الدنيا تمام لكن في الهبوط احس بعدم تركيز لكن انا مركز .. الاحساس المرا دي طول شوية فهل ده طبيعي..

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اغيد محمد بيريص
الغدد الصماء
نحن هدفنا يكون السكر الصيامي 80-130 . والسكر بعد الوجبة خلال ساعتين : 100-180 . أي ارتفاع أو انخفاض بالسكر عن المعدل توقعي مشاكل اضطراب الحس وعدم التركيز
تعليقات الطبيب على السؤال
كم الوزن و الجرعه ؟ومستوي السكر التراكمي كام ؟
icon 29 يناير 2023