كسل الغدة الدرقية واخدت دواء تخسيس

icon 22 يوليو 2022
عندي كسل ف الغدة وباخد دواء التروكسين 50 ويومين ف الاسبوع 100 بقالي اسبوعين باخد دواء التخسيس بس ظهر عليا اعراض ارق وضيق تنفس وسرعه دقات قلب وارتفاع ضغط ووجع ف ايدي الشمال وخصوصا ف اليومين بتوع 100 ف لقيت أن دية اعراض نشاط الغدة ف وقفته بس خايفة يكون جابلي مرض والاعراض لتظهر اوي وانا نايمة غير مجهود

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اغيد محمد بيريص
الغدد الصماء
هذه المشاكل هي بسبب دواء التخسيس . يجب ايقافه فورا . والبقاء على دواء الغدة