ممكن ضعف عضلات الضهر تسبب مضاعفات زي حرقان في اعصاب الرجل (رجلي الشمال اكتر ) رحت لاكتر من دكتور واخر دكتور قالي ده من ضعف العضلات مش من الغضروف واخدت علاج كتير للغضروف

icon 17 مارس 2015
ممكن ضعف عضلات الضهر تسبب مضاعفات زي حرقان في اعصاب الرجل (رجلي الشمال اكتر ) رحت لاكتر من دكتور واخر دكتور قالي ده من ضعف العضلات مش من الغضروف واخدت علاج كتير للغضروف

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمار حسين عبد الجبوري
الروماتيزم والمفاصل
العضلات ليس لها علاقه بحرقان الأطراف.