علاج التهاب المفاصل وبروز عظمة الكتف

icon 30 أبريل 2023
عندي الم شديد في كتفي وعظمة الكتف بارزة لفوق وبرة وبمجرد ما برفع دراعي بيطقطق وكان عندي شد عضلي ف رجلي رحت لدكتور طلب تحاليل والمشكلة كانت ف Esr الطبيعي من 0-7 عندي كان 17 كتبلي ادوية لكن مجبتش نتيجة ممكن اتابع مع دكتور ايه وايه علاقة التهاب المفاصل بفقدان الوزن ويا ريت توضيح للمشكلة اللي عندي؟

الملفات المرفقة:

IMG20230430191033 IMG20230430190945

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
الروماتيزم مئات الأنواع ولكل نوع من انواع تحاليل لذا مهم متابعة طبيب روماتيزم لإجراء اللازم