رعشه اليد و عدم القدره على الامساك بالاشياء جيدا

icon 10 أبريل 2021
مش بقدر ادوس بايدى على اى حاجه جامد يعنى مثلا و انا بكتب مش بقدر امسك القلم جامد و ايدى بترتعش فى اغلب الاوقات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
الفحص السريري مهم عليك مراجعة طبيب أعصاب لإجراء اللازم او لتوجيهك للتخصص المعني

تعليقات الزائرين

Bella kook Bella kook

انا عندي 17 سنه و بقالي فتره اعصاب ايدي بتسيب لدرجه ان تلفوني شاشتو اتكسرت و مش بعرف ادوس علي القلم او امسك حاجه او اشد ايدي اعصاب ايدي بايظه و صدع دايما و الم شديد في جسمي و عضمي و جمبي و حسه بكسل و خمول

icon 16 ديسمبر 2023