ماهو العلاج افيدونى لانى تعبت بجد سبعة اشهر كنت العب كرة قدم وحصل تصاد

icon 7 يوليو 2010
ماهو العلاج افيدونى لانى تعبت بجد منذ سبعة اشهر كنت العب كرة قدم وحصل تصادم وبعدها احسست بالم شديد فى الرباط الخلفى فوق الكعب وبالم فى المفصل وذهبت لعدة اطباء تقريبا سبعه واستخدمت جميع العلاج اللى فى الدنيا ولسه فى الم مش عارف اعمل ايه لو تعرفوا دكتور متخصص ياجماعه دلونى عليه بس يكون شاطر؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
حصل تمزق في الأربطة وهي تحتاج لوقت للشفاء وهي بطيئة الشفاء لأن التروية الدموية في الأربطة والأوتار ضعيفة وتحتاج لوقت طويل فلا تقلق وهدئ اللعب عدة زشهر حتى تشفى وتشعر بالراحة ، ولا تسرف في اللعب لأنه يؤخر الشفاء.استعمل رباط ضاغط طول الوقت ومرهم مسكن للألم.