لو سمحت عندى الم ف العضلة الضامه مع العلم انى اخدت راحة شهرين ورجعت العب تانى شعرت بالم ما السبب وشكرا

icon 8 ديسمبر 2015
لو سمحت عندى الم ف العضلة الضامه مع العلم انى اخدت راحة شهرين ورجعت العب تانى شعرت بالم ما السبب وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد اسامة عبدالغنى صقر
جراحة العظام والمفاصل
مرحبا بكم يجب الفحص الطبي الدقيق بواسطة متخصص في جراحة العظام وعمل الإشاعات اللازمة اذا لزم الأمر لمعرفة السبب وطريقة العلاج المناسب. تحياتى لكم وامنياتى بالشفاء العاجل. و أسعدنى تواصلكم.