لو سمحتم ابنى بياخد دواء عشان لين العظام فتامين د وبعد شهرين ضهر تقوسات فى الساق اليمن بنحاليل ليه وجد عنده زيادة الفوسفات فى الدم 721 ماهل هنا اضرار منه وما هو العلاج من ذال

icon 17 أكتوبر 2016
لو سمحتم ابنى بياخد دواء عشان لين العظام فتامين د وبعد شهرين ضهر تقوسات فى الساق اليمن بنحاليل ليه وجد عنده زيادة الفوسفات فى الدم 721 ماهل هنا اضرار منه وما هو العلاج من ذال

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد الفواعره
جراحة العظام والمفاصل
قد يكون سبب العظام هو سبب اخر ينصح بمراجعة طبيب اطفال