اناعندى روماتويداختى امس ضربتنى عمفصل صابعى الكبير فى رجلى والمفصل ورم وكل المنطقه المحيطه هل فى ضرر حصل بالمفصلان بقالى شهر مهمله فى العلاج وموقفه كوتيزون من نفسى وميثوتركسات وملتزمه بالعلاج البيولوجى حقنتين فى الشهر والبريود 3 شهورمش بتيجى

icon 1 نوفمبر 2013
اناعندى روماتويداختى امس ضربتنى عمفصل صابعى الكبير فى رجلى والمفصل ورم وكل المنطقه المحيطه هل فى ضرر حصل بالمفصلان بقالى شهر مهمله فى العلاج وموقفه كوتيزون من نفسى وميثوتركسات وملتزمه بالعلاج البيولوجى حقنتين فى الشهر والبريود 3 شهورمش بتيجى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
اذا كانت الضربة شديدة ينصح عمل صورة اشعة والعودة للدواء وعدم الانسحاب دون اعلام الطبيب