مرض الروماتويد واثاره الجانبيه

icon 1 مايو 2020
اعانى من الروماتويد منذ سنوات باخد الحقنه الميثوتىريكسات وحاجات تانيه لما بيكون فى التهاب زى مضاد الالتهاب ومسكن وباسط عضلات ومن فترة جالى غضروف فى القطنيه عندى بقى مشكله وهى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
عليك متابعة طبيب الروماتيزم لاجراء اللازم من تحاليل دوريه للدم والكبد والكلى وغيرهم وللغضاريف تتلقى ارشادات ونصائح طبيه في حياتك اليوميه لان من الادويه التى تستخدم في الروماتويد تفيد في حالة الغضاريف اي مضادات الالتهابات