الم فى الصدر وخصوصا ناحيه القلب

icon 23 يناير 2021
اعانى من انزلاق فى الرقبه يسمع فى الاكتاف بشده ولدى شدى عضلى فى عضلات ظهرى ولكن اشعر بوجع فى صدرى وخصوصا ناحيه القلب هل له علاقه .ملحوظه عندى ارتجاع مرئ وحساسيه انف

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
 الاسباب كثيره ومتنوعه والفحص السريري مهم عليك مراجعة طبيب قلب ---لاستبعاد مشاكل القلب مع العلم ان الانزلاق والارتجاع ممكن ان يكون له علاقه ---لاجراء اللازم من تصوير وتحليل للدم وغيره او لتوجيهك للتخصص المعني