انا مريض بضمور العضلات وعندى الو فى فقرات الرقبة منقولين وراكبين على ب

icon 13 فبراير 2015
انا مريض بضمور العضلات وعندى ال3و4 فى فقرات الرقبة منقولين وراكبين على بعض الم شديد فى زراعى الشمال مع تنميل فى السبابة والوسطى لنفس اليد اجمعو الاطباء انها عملية ولانكن لاينفع اجرائها لوجود الضمور نسبة نجاحها ان اتعملت وما هو العلاج المناسب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد خضر
جراحة العظام والمفاصل
انصح بإجراء العملية في الرقبة