اعانى سنوات من اى مجهود ولو بسيط يحدث ورم فى اى جزاء احمل عليه وسخنيه

icon 29 مارس 2011
اعانى منذ 4 سنوات من اى مجهود ولو بسيط يحدث ورم فى اى جزاء احمل عليه وسخنيه والم لدرجه ممكن انام على جنبى اليمن مثلا اصح من النوم اجد جنبى وارم واحس بسخنيه واحمرار وعملت تحليل كبد ودم صايم وفاطر وتحليل نقرس والحمد الله سليمه ولا اعرف ماذا عندى افيدونى يكرمك الله

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
ننصحك بمراجعة إختصاصي أمراض باطنية في حالة وجود الورم