وعندي عسر هضم وانيميا بسيطه الميكروب الحلزوني وانا نفسي ربنا يشفيني وح

icon 26 يونيو 2016
وعندي عسر هضم وانيميا بسيطه الميكروب الحلزوني 96 وانا نفسي ربنا يشفيني وحيات عيالكو ويطلعوا دكاترا ارجو الرد المناسب انا توكلت علي الله ثم عليكو

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
Levofloxacin 750 mg حبة يوميا لمدة اسبوع فلاجيل 500 ملغ صباحا ومساء لمدة اسبوع Omeprazol 20 mg حبة صباحا ومساء لمدة اسبوع ومن ثم حبة يوميا لمدة شهرين
الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
Levofloxacin 750 mg حبة يوميا لمدة اسبوع فلاجيل 500 ملغ صباحا ومساء لمدة اسبوع Omeprazol 20 mg حبة صباحا ومساء لمدة اسبوع ومن ثم حبة يوميا لمدة شهرين