اريد اعرف ما المشكله

icon 5 أبريل 2022
لو سمحت انا دائمآ بحس بنغز ووجع في جمبي الايسر ودائما معي انتفاخ وامساك وعملت فحوصات شامله ما عندي اشي مش عارفة السبب

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمود صفوت نجم
باطنية
الانتفاخ و الامساك ليهم علاقه بالقولون. الوجع في الحنب الايسر يختلف حسب مكان الوجع الافضل انك تنظمي اكلك و تبعدي عن اي اكل ممكن يسبب انتفاخ القولون زي التوابل و الشاي والقهوه . لو الاعراض مراحتش يفضل انك تعملي اشعه سونار للفحص