لو سمحت في شئ في حلقي في اخره بحس بيه بقالي اسبوع وخصوصا وانا بشرب ماي

icon 22 سبتمبر 2018
السلام عليكم لو سمحت في شئ في حلقي في اخره بحس بيه بقالي اسبوع وخصوصا وانا بشرب ماية هو مش مؤلم لاكن مش مريح ارجو الرد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
سيدتي ما تشعرين به يتطلب فحص من قبل طبيب حنجره اذ من الضروري اجراء الفحص السريري لمعرفه ما اذا كان هناك اي مشكله تجعلك تشعرين هذا الشيء في الحلق وعند معرفه السبب يمكن وضع العلاج المناسب