التهاب الجهاز الهضمي

icon 23 أكتوبر 2022
كان عندي نحافة فعملت تحليل جرثومة المعدة وطلعت POSTIVE وكمان كان pus cell بس نسبة4-6 وكمان RBCS 2-4 فالدكتور ادتني هيلي كيور لمدة 14 يوم وبعد ماخلصت كورس العلاج معدتي بعدها بكام يوم ابتدت تتعبني اكتر من قبل مااخد العلاج وحرقان شديد في المعدة اغلب الوقت وكمان امساك شديد

إجابات الأطباء على السؤال

اعد تحليل البول اللي عامله بالنسبة لالم المعدة لاتشغل بالك كثيرا تناول يوميا على الريق حبة مضاد حموضة مثل بنتابراول 40بالاضافة لحبة dogmatil مرتان يوميا

الدكتور محسن جنيدي
الجهاز الهضمي والكبد

اعد تحليل البول اللي عامله بالنسبة لالم المعدة لاتشغل بالك كثيرا تناول يوميا على الريق حبة مضاد حموضة مثل بنتابراول 40بالاضافة لحبة dogmatil مرتان يوميا