التهاب معدة وارتجاع

icon 2 نوفمبر 2021
كان عندي تيفود واصبح 1/40 وعملت تحليل براز طلعت دي نتيجته باخد نيكسيكيور 40 مرتين في اليوم وميوكوستا مرتين من شهر ونص ومفيش تحسن في حرقان المعدة والصدر وبيوصل للدراع ولا الارتجاع (حاجه واقفه في الزور مش بتتبلع) هل الادويه ممكن تتسبب في سوء الحالة اكتر؟ مفيش تحسن

الملفات المرفقة:

IMG_20211102_172143

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد محمد ماريه
باطنية
يفضل مراجعة طبيب جهاز هضمي لعمل منظار علوي وسفلي لاكتشاف سبب ارتجاع المرئ خصوصا بأنك بتاخدي جرعات قصوي من أدوية المعدة وايضا معرفة سبب الدم الموجود في تحليل البراز