السلام عليكم قبل فتره اجريت عمليه زائده دوديه وحصل عندي انتفاخ

icon 12 يونيو 2023
في بطني وبعد مراجعه الطبيب قال بكتريا وانطاني علاج وزال الانتفاخ ولكن الان بعد 3 اسهر من تاريخ المراجعخ بتوجعني بطني وعندي مره اسهال ومره قبض والخروج غير مهظوم بخرجه نفسه

إجابات الأطباء على السؤال

الاستشاري جمال السنهوري
الجهاز الهضمي والكبد
وعليكم السلام ● بتقول قبل فترة ... الفترة دى ايام ولا اسابيع ولا شهور ولا سنوات ؟ ... مهم جدا التحديد ● بتقول بعد مراجعة الطبيب قال بكتريا ... يعنى عمل تحليل براز ؟ ● هل حللت عن الميكروب الحلزونى خلال تلك الفترة ؟