غالبا اتعرض للشد العضلي في فتحة الشرج اثناء النوم ولا اعاني من الامساك او صعوبة في الاخراج ما سبب تعرضي للالم الشنيع بين كل شهر

icon 18 يونيو 2016
غالبا اتعرض للشد العضلي في فتحة الشرج اثناء النوم ولا اعاني من الامساك او صعوبة في الاخراج ما سبب تعرضي للالم الشنيع بين كل شهر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب عرض الموضوع على طبيب جراح ، يجب معرفة وضع الشرج وهل هناك شرخ ؟ وهل هناك بواصير وما هو وضعها لكي يتم اتخاذ الاجراء اللازم

تعليقات الزائرين

ا ا

هو عضلات الشرج انت منين بتبقى مرتخيه ولا بتبقى شاده ومغلقه على فتحه الشرج هل لو انسان حاول ان يمارس معاك الجنس الشرجي انت ونايم تحس ولا لا بتحسي بيه يعني ولا ان انت ما ينفعش اساسا انت نايم بتحصل الحاجه دي ومش بيبقى في الم ساعه ممارسه الجنس مع العلم اني نومي ثقيل جدا

icon 21 مارس 2023