عندي اميبا وعصر هضم

icon 23 سبتمبر 2022
عملت تحليل وطلع عندي عصر هضم واميبا وزني دايما في النازل وبطني دايما بتوجعني ومش عارفه ايه العلاج المناسب

إجابات الأطباء على السؤال

د. طارق عصام
الجهاز الهضمي والكبد
عصر الهضم له أسباب كثيرة منها من هوه وظيفي و منها ما هو عضوي مثل التهاب المعده بأسبابه المختلفة مثل جرثومة المعده و المسكنات و اضربات المرارة و إلتهابات الامعاء و أمراض الكبد و أمراض البنكرياس و غيرها من الإسباب. لهذا يجب اجراء الكشف الطبي السريري للوصول للتشيخص السليم