عايز استفسر عن ابني عنده يومين وعنده مغص في بطنه جيبتله دونتنيكس نقط ياخد كام نقطه في اليوم وهل ينفع اديله معاه حاجه تانيه للانتفاخات

icon 29 مايو 2019
عايز استفسر عن ابني عنده يومين وعنده مغص في بطنه جيبتله دونتنيكس نقط ياخد كام نقطه في اليوم وهل ينفع اديله معاه حاجه تانيه للانتفاخات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
مين ضروري عرض الموضوع على الطريق طبيب اطفال عدم اعطاء الطفل اي شيء دون استشاره