سؤال عن السخونيه بالجسم

icon 5 يوليو 2020
زوجي سخن وحاسس بجسمه همدان وعنده مغص واسهال بسيط ودرجة الحراره٣٨ ممكن ياخد ايه للسخونيه ..وارجو الرد بسرعه

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عبدالستار
باطنية
التهاب معوى.. برجاء متابعة الحرارة وخمول الجسم لاستبعاد اى مشاكل طبية مثل العدوى المنتشرة. العلاج سيبروفلوكساسين ٥٠٠ كل ١٢ ساعة بعد الاكل لمدة ٥ ايام. فلاجيل ٥٠٠ كل ٨ساعات بعد الاكل.. نيكسيوم ٤٠ قبل الفطور والعشاء. بوسكوبان اتنين حبة عند اللزوم... للحرارة فقط باراسيتامول اتنين حبة عند اللزوم