السلام عليكم انا روحت لدكتور جهاز هضمى وشخص حالتى وقالى عندك قولون عصبي والدكتور كتب لى على الادوية الآتية كولفرين_وإكاربون_وهيستاك150وقالى لمدة ٦شهور..يهمنى رأى حضراتكم

icon 6 مارس 2019
السلام عليكم انا روحت لدكتور جهاز هضمى وشخص حالتى وقالى عندك قولون عصبي والدكتور كتب لى على الادوية الآتية كولفرين_وإكاربون_وهيستاك150وقالى لمدة ٦شهور..يهمنى رأى حضراتكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ا د محمد عامر عفيفى
الجهاز الهضمي والكبد
مطلوب سماع الشكوى والسن