انا حامل فى توأم فى منتصف الشهر ٨ وبقالى يومين اعانى من مغص جامد فى المعده انا باخد ادويه لعلاج صديد البول وبروتين هل ممكن يكون منهم

icon 1 أغسطس 2018
انا حامل فى توأم فى منتصف الشهر ٨ وبقالى يومين اعانى من مغص جامد فى المعده انا باخد ادويه لعلاج صديد البول وبروتين هل ممكن يكون منهم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد المهدي
الجهاز الهضمي والكبد
وفرة الحامض (من البروتين؟) تحتاجي دواء يقلل الحامض مثل زانتاك ١٥٠ مج ومحافظة غذاء بالابتعاد عن المنبهات والتوابل والحوامض.