انا بطنى كانت بتوجعنى على طول فاكشفت وعملت تحليل براز طلع عندى بكتريا هليكيور اخذت العلاج لمدة شهر ومازال فى وجع فى البطن

icon 21 يوليو 2016
انا بطنى كانت بتوجعنى على طول فاكشفت وعملت تحليل براز طلع عندى بكتريا هليكيور اخذت العلاج لمدة شهر ومازال فى وجع فى البطن

إجابات الأطباء على السؤال

د. وليد يوسف فرح
الجهاز الهضمي والكبد
لا بد من مراجعة الطبيب لاجراء الفحص السريري و مزيد من الفحوصات اذا لزم الامر