ما اسباب روائح الجسد الكريهة

icon 13 يناير 2022
انا انسانة نظيفة جدا بهتم بالاستحمام يوميا وتنظيف سنانى وبهتم بالقولون العصبى لانه عندى باخد ملين ولكن المشكلة انه من ست شهور بدأت رتئحة الابط تتغير للاسوء والبول والبراز والفم وسعات بتظهر الرائحة فى الفم مثلاا وسعات متظهرش وهكذا مع الباقى وبتتفاوت من حيث سعات تبقى الريحة هادية وسعات صعبة شوية

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبدالرحمن عبدالله عبدالحميد
باطنية
فحص سريري

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بعاني من الرائحة الكريهة حتى بعد النضافة الشخصية حتى انها مضايقاني واللي حواليني شنو الاسباب

icon 31 مارس 2023