دور نزله معويه وبعدها وجع في المعده

icon 20 فبراير 2020
امبارح كان اسهال جامد واحساس حموضه شديدوده كان اول مره واخدت اوميز 40 سنتربوكين وجليكودال وحقنه اميكا بيوتك النهارده الاسهال وقف بس وجع شديد في المعده واحساس ترجيع وتكريع

إجابات الأطباء على السؤال

د. عادل راجى
باطنية
تحتاجي لكشف اكلينيكي وتاريخ مرصي وبعض الفحوصات المعملية.. ممكن اضافة ادوية لحركة المعدة..مثل MOTILIUM قبل الاكل والالتزام بتكل صحي علي هيئة سوائل والامتناع عن الشاي ‘القهوة والمشروبات الغازية والتدخين