اللم في منطقه البطن ووجود قئ

icon 11 أغسطس 2020
اول امبارح و امبارح ترجيع بعد الاكل والنهاردة مفيش ترجيع بس في وجع وكأن معدتي بتتقطع

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عبدالستار
باطنية
شفاكى الله. مبدئيا التهاب معوى لكن بنفضل كشف اكلينيكى لاستبعاد اسباب المغص الاخرى مثل الزائدة والكلى والمرارة.الادوية مبدئيا سيبروكسين ٥٠٠ كل ١٢ ساعة بعد الاكل لمدة ٥ ايام. فلاجيل ٥٠٠ كل ٨ساعات بعد الاكل. نيكسيوم ٤٠ قبل الفطور والعشاء. موتيليوم ١٠ مع بوسكوبان قبل كل وجبة بربع ساعة