محتاج طريقة العلاج و بروتوكول العلاج واسماء الدواء او حجز ف العزل

icon 15 ديسمبر 2020
الاعراض :( الالام مبرحة ف العظام_ ضيف ف التنفس مع كحة ناشفة جدا وعدم القدرة علي التكلم او التنفس_ صعوبة ف البلع_ وعدم القدرة علي القيام من علي السرير )

الملفات المرفقة:

831b3105-57fa-40b8-9d6a-80645308cf24

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ممدوح احمد زويته
صدرية
الاشعة بها اشتباه الإصابة بفيروس كورونا لابد من زيارة طبيب صدر للكشف والعلاج والمتابعة.