التلعثم في الكلام بسبب الخوف

icon 3 مارس 2023
لو سمحت يا دكتور ابني عنده سنتين و نصف كان بيتكلم كويس جدا و فجأة بدأ يتهته في الكلام بشكل ملحوظ و دا بعد ما اتعرض للخوف مع العلم أنه له اخ اكبر منه من الاب فقط عنده نفس المشكلة ف هل دا ممكن يكون عامل وراثي و لا بمجرد ما ينسى سبب الخوف هيرجع يتكلم كويس تاني ؟؟ و هل محتاج علاج نفسي و لا اعمل اية ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. ضياء جنيد
طب أطفال
يتحسن بدون معالجة نفسي تشجيع وتركه على راحته بدون تشديد عليه