ابني عمره 6 عنده السكري النوع الاول يستخدم انسولين مكسترد . اي نوع من انواع الانسولين مناسب لهذا العمر

icon 19 يناير 2019
ابني عمره 6 عنده السكري النوع الاول يستخدم انسولين مكسترد . اي نوع من انواع الانسولين مناسب لهذا العمر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رامي حمدي بخيت
طب أطفال
مفيش حاجه اسمها انهي نوع احسن .... كل مريض له نظام ممكن يكون مختلف عن الاخر .. علي حسب المريض .... وعن احدث حاجه ... دلوقتي في الاطفال ... تاخد lantous جرعه واحده مساء و novorapid قبل الاكل في كل وجبه ... بس هنرجع نقول الموضوع ممكن يختلف من مريض الي الاخر .... شفاه الله وعافاه.