اعاني من الم شديد بسني بالجهة الخلفية من تحت

icon 4 أكتوبر 2020
اعاني من ألم شديد بالطاحونة مع ان العصب مسحوب وتم تلبيس الطاحونة ووضع داعم ماذا أفعل هل ااخذ مضاد حيوي

إجابات الأطباء على السؤال

وارد يكون الألم من ضرس تاني ويؤثر على الضرس اللي حضرتك بتشتكي منه، كدة محتاجين أشعة بانوراما عشان نحدد هل في مشكلة حوالين الضرس دة ولا مشكلة من ضروس نفس الجهة،

الدكتور غاده يحي عبد الرازق
طب اسنان

وارد يكون الألم من ضرس تاني ويؤثر على الضرس اللي حضرتك بتشتكي منه، كدة محتاجين أشعة بانوراما عشان نحدد هل في مشكلة حوالين الضرس دة ولا مشكلة من ضروس نفس الجهة،