ارتفاع نسبة الميكروب السبحى

icon 15 فبراير 2022
لو سمحت أنا كنت منتظم علي حقن البنسلين طويل المفعول لمدة ٨ سنوات ثم توقفت لنزول النسبة الي مادون ٢٠٠ الان قد أجريت تحليل فوجدت النسبة ٢٢٥ هل اعود لاستخدام الحقن ام لا مع العلم أنه أجريت التحليل بدون صيام وعمرى ٢٣ عاما

إجابات الأطباء على السؤال

د. علي غدير
الغدد الصماء
لا حاجة للعودة لحقن البنسلين

تعليقات الزائرين

R R

انا حاليا باخد ابره طويله النفعول كل شهر متذ ٦ اشهر وهاجمتني اللوز وباقي ع موعد الابره قرابه الاسبوعين. هل ينفع اخد الابره الان ولا انتظر موعدها الشهري .علي العلم لوزي لاينفع نعها اي مضاد حيوي وهذا كان السبب لاستخدام طويل النفعول .عمري 44

icon 18 أكتوبر 2022
ياسمين محمد ياسمين محمد

انا عندي سرعة الترسيب ٤٠٠ وباخد إبرة البنسلين كل اسبوعين عايزه اعرف افضل اخدها لحد امتى انا بشتكي من وجع والتهاب الركب الناتج عن سرعة الترسيب الناتجة من اللوز

icon 9 أبريل 2023
Esraa Deef Esraa Deef

اغانى من ارتخاء صمامات وارتجاع وسرعة الترسيب ٤٤ و٥١ وتحليل aso 206 هل هناك داعى لأخذحقن البنسلين طويل المفعول

icon 11 نوفمبر 2023