زيادة الوزن وشرح للتحليل

icon 24 فبراير 2021
طول ١٥٨ وزن ٤٥ ،٢٠سنه عايزة اتخن بس فيه نسبة انيميا استمريت ٣ شهور علي فيتامين وحديد وفاتح للشهية نسبة الانيميا قلت بس الوزن ثابت وعدد كرات الدم الحمراء زاد الدكتور قالي اوقف كل الادويةشهر واعيد التحليل النسب فضلت ثابته مع زيادة كرات الدم البيضاء كمان عايزة افهم السبب ولو فيه تحليل تاني اعمله

الملفات المرفقة:

16141276302937837517193088321995

إجابات الأطباء على السؤال

د. علي امير العميدي
طب عام
لا ترتبكي وهدئي من خوفك يمكنكي عمل تحليل Periphral blood smear واخذ النتيجة الى طبيب امراض دم (Hematologist)لمتابعة حالتك بالاضافة الى اخذ هذه التحاليل معك