شربت قهوه و حاسس بدوخة وصداع وف ي زي صوت في أذني بيزيد وكل ما اشرب اي مشروب يحتوي كافيين بيحصل كدا ممكن اشرب حاجة معينة او اكل حاجة معينة وهل ده ارتفاع ضغط الدم

icon 7 يناير 2017
شربت قهوه و حاسس بدوخة وصداع وف ي زي صوت في أذني بيزيد وكل ما اشرب اي مشروب يحتوي كافيين بيحصل كدا ممكن اشرب حاجة معينة او اكل حاجة معينة وهل ده ارتفاع ضغط الدم

إجابات الأطباء على السؤال

أ.د يوسف حرز الله
طب عام
طنين الاذن بحاجه الى مراجعه طبيب الاذن

تعليقات الزائرين

Nagwa Hassan Nagwa Hassan

لمتى يجب أن تكون فتره الإنتظار لأخذ جرعه الحديد بعد شرب النسكافيه والشاى

icon 30 مايو 2023