ضغط دم مفاجىء وشعور بعدم الاتزان

icon 20 يوليو 2020
بعاني من ارتفاع ضغط مفاجىء (الم في الرقبة وضغط من الخلف مع شعور يالدوخة وعدم التوازن وغباش في العين) بدي علاج اسعافي شو ممكن اشرب دوا او اكل يهيك حالة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جهاد جمال عبد الحي
الجهاز الهضمي والكبد
تقيسي ضغطك الاول لو اكتر من ١٥٠ علي ٩٠ حاليا مجرد اسعافي خدي قرص كابوتين ٢٥ ملجم تحت اللسان وبعدين تتابعي ضغطك لمدة اسبوع الاول مع منع اكل المخللات والاملاح وتقليل الملح في الاكل وممارسة رياضة ومع منع الدهون في الاكل وبناء عليه هتتابعي مع دكتور باطنه