خمول ارهاق ضيق ف التنفس

icon 3 مايو 2020
خمول ارهاق. تعب عام. نزول افرازات بيضا وشفاف لزج الم اسفل الظهر. غثيان ضيق ف التنفس

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
قد يكون يكون بسبب سوء تغذية وقلة سوائل . المعاينة ضرورية . سلامات.
الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام
التوجه للطواريء في حالة الاعياء للكشف السريري مهم جدا.. انما لو فايق ومركز وعندك الخمول ده مممن يكون بسبب سوء تغذية.. الكشف والتاريخ المرضي مهم.. ارجو المتابعة للافادة اكثر